lauantai 14. tammikuuta 2012

Suunnitelmia

Remontti-Reiskat ovat levänneet jonkin aikaa laakereillaan, mutta pikku hiljaa karavaani suunnittelee matkan jatkamista kohti yläkertaa ja uusia seikkailuita.

Ensi viikolla puusepän pitäisi (toivottavasti) tulla asentamaan meille uusi parvekkeen ovi. Nykyinen ovi on kaikkea muuta kuin tiivis ja muistuttaa ulkonäöltään enemmänkin saunan- kuin parvekkeenovea.



Uusi ovi on tilattu jo aikoja sitten ja se on odottanut uskollisesti pihalla päivää, jolloin joku ehtisi sen asentaa.


Tarkoituksena olisi myös käydä läpi yläkerran eteisen pinnat. Jo ennen taloon muuttamista maalasimme p:n ruskean porraskäytävän ensiavunomaisesti valkoiseksi, mutta nyt olisi vielä tarkoitus poistaa ylimääräiset lastulevyt, tapetoida yksi seinä ja maalata katto.

Tässä porraskäytävä vielä kaikessa karmeudessaan reilu vuosi sitten.


Seuraava kohde onkin sitten meidän vanhempien makuuhuone. Siellä tekemistä on runsaasti (seinä- ja kattopinnat, mahdollinen uusi lattia toivottoman paljon narisevan aluslautalattian tilalle, matalien säilytystilojen peittäminen liukuovilla jne.)

Kun näistä kaikista on selvitty, horisontissa häämöttää ikuisuusprojektimme sauna. Vielä emme ole osanneet tehdä lopullista päätöstä siitä, sijaitseeko sauna kellarissa, lisäsiivessä vai erillisessä piharakennuksessa, mutta harras toive olisi päästä jo ensi jouluna saunaan.

Tekeminen ei siis ihan heti lopu kesken. Kun vain joku taikoisi remonttimiehellemme lisää tunteja vuorokauteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti