perjantai 18. toukokuuta 2012

Ulos

Näin kevään tullen tekemisen painopiste siirtyy kuin luonnostaan ulos. Yläkerran vessan rakentaminen saa nyt odottaa, kun prioriteettilistan alkuun ovat nousseet aidan maalaus, leikkimökin kunnostus, pihapolun tekeminen...Myös multasormi syyhyää, varsinkin kun näin uusimmassa Viherpiha lehdessä aivan ihanan 50-luvun talon pihalle toteutetun havupuutarhan.

Noh, jostakin se on aloitettava: kukkaistutuksia ulko-oven vierustalla ja lumihiutale ulkovaraston edustalla.




3 kommenttia:

  1. Tuo lumihiutale on kyllä ihanan kiitollinen koko kesän kukkija! Maltan tuskin odottaa, että pääsen istutushommiin maalle. Parveke saa odottaa kesäkuun puoliväliin, kunnes palaan ensimmäiseltä lomapätkältä ja ehdin nauttia ja hoitaa sitä iltaisin töiden jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Onko talonne puutarhassa muuten paljon vanhoja kasveja jäljellä?

    VastaaPoista
  3. Aika paljon on vanhaa jäljellä: omena- ja luumupuita, marjapensaita, pioneja, sananjalkoja, vuorenkilpiä jne. Aikoinaan talon puutarha on kuulemma ollut kulmakunnan komeus, mutta vuosien saatossa se oli päässyt rapistumaan. Edelliset asukkaat olivat raivanneet ryteikköpihan ihan ok kuntoon, joten me voimme keskittyä hienosäätöön. Tänä kesänä olisi tarkoitus kunnostaa perennapenkkiä ja mahdollisesti myös pihapolkua.

    VastaaPoista