lauantai 8. syyskuuta 2012

Design Market

Kävimme Kaapelitehtaalla Design Market -tapahtumassa. Oli siellä muutama muukin meidän lisäksemme. Varsinainen kuningasidea lähteä tuollaiseen paikkaan koko perheen voimin ja omat enterorokkorakkulani kihelmöiden... No joo, kyllä sieltä silti löytyi kaikkea kivaa edulliseen hintaan.

Poika sai Von R:n ständiltä askarreltavaksi hullunkurisia ihmisiä (suunnittelija Ingela Arrhenius) sekä teollisuuden hukkapaloista valmistetun traktorinaulakon (suunnittelija Creatables). Samalla ständillä minuun vetosi Lisa Bengtssonin luoman Petter-koiran katse.










Kaunisteelta hankimme ensi vuoden kalenteripyyhkeen. Edesmennyt isoäitini keräili kalenteripyyhkeitä. Maalla niitä on iso pino ja oman syntymävuoteni pyyhkeen olen saanut omaan keittiööni. Tästä pyyhkeestä on hyvä aloittaa uusi keräily.



Toinen tämän päivän keräilyaloitus oli Noolanin tuotteet. Ihastuin Noolanin villavaatteisiin jo kesällä Senaatintorin designtapahtumassa. Nyt mukaani lähtivät keittovillaiset ranteenlämmittimet ja 20 % alennuskortti seuraavaa ostosta (lue: veronpalautusten tuhlausta) varten.



Lisäksi poika sai vielä Punaisen Norsun raidallisen lätsän.

Mikään erityisen sykähdyttävä kokemus tuo Design Market ei kyllä ollut. Kyllä jatkossakin tutustun designiin mieluummin lehtien, kirjojen ja netin kautta. Mieheni sanoja lainaten Design Market oli kuin "Tukkimiehen alennusmyynti Aku Ankassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti