maanantai 20. elokuuta 2012

Uusi automatto / RK Design

Poikkesimme pojan kanssa lauantaina taitavien suunnittelijoiden Pop up -myyjäisissä Vallilassa. Olen jo pitkään suunnitellut RK Designin suunnitteleman ja Cmykistävän toteuttaman automaton hankkimista autohullulle pojallemme. Kun poika näki maton myyjäisissä, koko myyjäisväki sai kuulla, kuinka onnistunut design riemastuttaa. Paluuta ei siis ollut ja pojan huoneessa on nyt kerrassaan upea uusi automatto. RK Designiin voi tutustua myös blogissa Weekday Carnival.





Vallilasta suuntasimme Klaukkalan (!) kyläjuhlille, missä mies oli töissä (kaiken maailman kissanristiäisiin hän joutuukin). Sieltä lähti mukaan päivän sopiva Sampsukan paita (öhöm, älkää kiinnittäkö huomiota taustan uretaanipursotuksiin).


1 kommentti:

  1. MAHTAVA matto! Me suunnittelemme parhaillaan oman poikamme automaton vaihtamista "normimattoon", kun poitsu on auttamatta kasvanut autoleikeistään (ainakin mattosellaisista) ulos eikä kyseinen matto mallia Prisma kyllä varsinaisesti estetiikkaa säteile. Mutta tuo teidän mattohan kestää aikaakin vaikka kuinka hyvin! Tämä on taas yksi hyvä esimerkki siitä, miksi kunnon design on kestävä ja kannattava valinta!

    VastaaPoista