keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Punahilkkoja ja hullutuksia

Poikkesin viikoittaisella Tapiolan reissullani Stockmannilla – vaikka siellä onkin käynnissä pähkähullut päivät. Espoolaisrouvat rynnivät Vuittonit kainaloissaan ja Korsit jaloissaan kuin viimeistä päivää – säästääkseen muutaman euron. Herrat odottelevat ovien läheisyydessä tai vesisateessa ulkona tai raahaavat vaimojensa keltaisia kasseja alistuneen näköisinä. Äidit tuskailevat itkevine lapsineen ja lastenvaunuineen hulinassa ja eläkeläisillä tuntuu olevan kovin kiire kassajonoissa. Joku kertoi ottaneensa sairauslomapäivän Hullujen päivien alkamisen kunniaksi...

Minä en uskaltautunut sisään pääkallopaikoille, mutta ostin Sampokäytävältä hieman suosimiani Method-puhdistusaineita ja Akateemisesta pari lastenkirjaa ja yhden pokkarin.

Hulluja päiviä enemmän ilahduin siitä, että tanskalainen krääsäkauppa Tiger on rantautunut Tapiolaan. Siellä on vaikka mitä pientä kivaa pieneen hintaan. Tällä kertaa ostin Punahilkka-aiheisen salkun pojan huoneeseen ja samaan sarjaan kuuluvan ruokailualustan. Tigeriin pitää kyllä joskus tutustua oikein ajan kanssa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti