keskiviikko 24. lokakuuta 2012

”Vihreää pähkinätapettia”

Kun pojan huoneessa nyt myllerretään, tarkoituksena olisi tapetoida pieni seinänpätkä iloisella lasten tapetilla. Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä huoneen matalaan osaan ”satumetsä” Fine Little Dayn kuusitapetista, Tapettitalon pöllötapetista, Cole & Sonin klassesta Woods-tapetista tai vastaavasta:

(Kuvan tapetit ylhäältä vasemmalta: Fine Little Day / Spruce, Cole & Son / Woods, Team HaWaii / Snail Trail, Tapettitalo / Pöllöt, TT LILLEBY)

Mies kuitenkin ehdotti, että poika saisi itse valita tapetin. Niinpä sitten kysyin pojalta, minkälaista tapettia hän huoneeseensa haluaisi. ”Pähkinätapettia, vihreää, niin kuin autokaupassa”, oli vastaus. Minulla ei ole hajuakaan, missä autokaupassa ja mitä vihreää pähkinätapettia poika on nähnyt... Niinpä tein pojalle tapettikokoelman, josta hän saisi valita mieluisimman. Arvaatteko mihin poika päätyi?

(Tapetit vasemmalta ylhäältä: Ferm Living / Animal Farm, Ferm Living / Tiny Train, Ferm Living / Harlequin, Ferm Living / Rush Hour, Ferm Living / Mountain Friends, PhotoWall / Sleeping Moomin, Sandberg / Kaspar, Tapettitehdas / Kukot, MissPrint / Muscat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti