lauantai 17. marraskuuta 2012

Tuiskutehdas

Haluaisin antaa pojalle jouluisen asian, joka otettaisiin esiin joka joulu, vuodesta toiseen. Itselläni se oli tanssiva joulupukki, jonka sain pienenä tyttönä joululahjaksi. Yhä vieläkin tuo lähes 40-vuotias pukki kiipeää jouluisin pöydälle lapsuudenkodissani.

PaaPii Designilla on kivoja TSI-paketteja. Tilasin sieltä nämä Tuiskut ja surautin tontut kasaan tänään. Ensimmäisenä adventtina ne pääsevät pojan ikkunan taakse kurkkimaan ja kuulostelemaan. Toivottavasti näistä tontuista tulisi jokajouluinen perinne.


Tuisku-tonttujen tarina kerrotaan mukavasti PaaPii Designin sivuilla:
  
"Useimmat meistä ovat nähneet tonttuja ainakin vilaukselta. Niiden näkeminen saattaa olla isolle ihmiselle vaikeaa, mutta aika pienelle ihmiselle tontun näkeminen ei ole ollenkaan harvinaista. Aika pienillä ihmisillä on sillä tavalla suuremmat silmät.
Pienille ihmisille Tuisku, Tuike ja Tiuku haluaisivat kertoa yhden jutun. Vaikka äiti ja isä sanovat että tontut vahtivat ikkunan takana ja kertovat pukille kepposista, niin se on huijausta! Tonttujen työ ei ole kirjoitella nimilistoja, vaan levittää joulumieltä! Tämä tonttutiimi on erittäin taitava joulumielen levityksessä ja he tietävät millä saa vähän isommankin ihmisen pysähtymään ja tuntemaan pikkuisen joulun taikaa.
Jos Tuikkeelta kysyy mistä paras joulumieli tulee, ei se osaa oikein vastata, eivätkä osaa Tuisku tai Tiukukaan. Jos joulumieltä alkaa miettimään liian tarkkaan tai yrittää kiirehtiä sitä, se karkaa. Joulumieli on jotakin mikä tulee ihan salaa ihmisen sisältä, saa voimaa tähdistä ehkä tai kynttilöistä, mutta ihan varmasti ainakin pienten ihmisten isoista silmistä".


Tontut alkutekijöissään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti